#TeamMotivation Challenge @Zenerife

#TeamMotivation Challenge @Zenerife

Zin om je Bootcamp trainingen te verzilveren? Ga dan vijf dagen mee met #TeamMotivation naar Tenerife van donderdag 21 september t/m maandag 25 september!

#TeamMotivation, Hicham, werkt hierbij samen met Zenerife. Zenerife is een Project van Rob & Kim, een Nederlands stel dat sinds 1.5 jaar op Tenerife woont en gepassioneerd zijn over lifestyle, gezonde voeding & sport!

Tenerife ligt voor de kust van Marokko in de Atlantische oceaan en  heeft het meest constante klimaat van de wereld. Het eiland heeft de hoogste berg van Spanje (3.700m) en daardoor een enorm diverse en prachtige natuur perfect voor een gezonde lifestyle & sport.

Hicham en Rob kwamen elkaar drie jaar geleden tegen tijdens de organisatie van een straatvoetbaltoernooi met de Zuidas (Rob) en scholieren uit Amsterdam West (Hicham). Vorige week waren Hicham en Rob om 8:00u ‘s ochtends van de zonsopgang op Tenerife aan het genieten na een ochtenduik in de zee en wisten het zeker. Deze Bootcamp Retreat wordt heel speciaal!

Abades beach sunset

Vijf dagen een healthy lifestyle in action!

Natuur
Slapen in de natuur. Iedereen heeft z’n eigen tentje recht aan de zee. Word ‘s ochtends wakker met het geluid van de zee en uitzicht over de atlantische oceaan! Douches en toiletten zijn beschikbaar om de hoek bij Kim & Rob. Ook wordt daar gegeten en kan iedereen zijn bagage bewaren.

Hike Challenge

Wij zullen een hike gaan maken van circa 4 uur, waarbij we van 2.000 m hoogte naar 2.700m hoogte hiken en terug.

Cycle Challenge

Wij beginnen op 600m hoogte een prachtige fietstocht op professionele racefietsen. Na ongeveer anderhalf uur zullen wij in het prachtige Villaflor een Canarische lunch met z’n allen hebben en daarna zal er in twee verschillende groepen verder gefietst worden. De mensen die na die eerste 700 hoogtemeters nog kracht over hebben zullen trachten de 2.000m te gaan pakken. Mensen die wat minder fietservaring hebben kunnen (iets) rustiger aan doen.

Morning ritual

Elke ochtend nadat je wakker bent geworden aan de zee is het tijd om de zee in te gaan. Doe mee met de ochtenduik en wat lichte oefeningen op het strand. Een yogadocente die wij kennen heeft al aangegeven graag een (of meerdere) ochtenden les te geven op het strand. Daarna een heerlijk gezond ontbijt om de dag supergoed te beginnen!

Workshops

Rob is voedingscoach, personal coach en traint mensen op lifestyle. Hij zal twee workshops geven gerelateerd aan sport & voeding en ademhaling. Welke direct toegepast kunnen worden bij de Challenges!

Voeding

Rob & Kim hebben het afgelopen jaar hun voeding op basis van de coachingsopleiding van Rob helemaal getuned en daarnaast deze inzichten al met velen gedeeld. Tijdens dit retreat krijgen jullie inzicht hoe je gezond met lekker en makkelijk kan combineren!

Ontspanning

Naast de twee challenges moet er ook tijd zijn om de batterij op te laden! Dat kan in Abades ( waar Kim & Rob wonen), waar fijne café’s en restaurants zijn + fijn zandstrand op 300m loopafstand. Hier is ook tijd voor ingericht.

Programma

Donderdag – reisdag

Vliegen vanuit Amsterdam (14:35)

Aankomst op Zenerife (18:00 lokale tijd (1 uur tijdsverschil))

Welkomstdinner op Zenerife

Vrijdag – challenge dag

Morning ritual

Ontbijt

Workshop “Breathe in Zenerife”

Challenge 1: Hike La Guajara (2.700m hoogte) inclusief lunch onderweg

Dinner

Zaterdag – ontspanningsdag

Morning ritual

Ontbijt

Workshop “Sport & Voeding”

Vrije tijd (strand, terras)

Lunch @Samelo, healthy vegan food, ook voor niet veganisten een feest!

Vrije tijd

Dinner

Zondag – challenge dag

Morning ritual

Ontbijt

Challenge 2: Fietsen op El Teide inclusief lunch onderweg

Dinner

Maandag – reisdag

Morning ritual

Ontbijt

Vertrekklaar maken

Vrije tijd / tentatief workshop “Change your habits. Change your life”

Late lunch

Vertrek (18:55)

Aankomst Amsterdam (0:25)

Prijs

Schrik niet! Wij bieden deze retreat aan voor slechts 300 euro exclusief je eigen ticket (momenteel is deze voor ca 250 euro retour beschikbaar bij Transavia). Dit is inclusief alle kosten op Tenerife, vervoer, eten, huur fietsen, overnachting in tent etc. Neem wel wat zakgeld mee voor je kopje koffie bij Cafe al Mar of een sporadisch klein biertje (beiden 80 cent).

Voor de organisatie & begeleiding vragen wij enkel om aan het eind van de retreat op basis van Pay As You Feel te overwegen wat dat waard was. Wij kiezen voor deze constructie om deze Bootcamp Retreat zo laagdrempelig mogelijk te maken. Wij weten zeker dat het jullie gaat bevallen! Voor meer vragen neem contact met ons op!

Let op: Maximaal 10 plaatsen, omdat wij jullie graag veel persoonlijke aandacht geven!

Voor meer info:

Hicham (ook voor een proefles als je nog niet bij hem Bootcampt)

+31 6 14 39 08 45

hichamaouled@hotmail.com

Rob

+34 645 0434 66

rob@walkthetalk.life

Kim

+34 685 395 345

kim@walkthetalk.life

1 Comment
  • Nine months TOM @Zenerife – Zenerife
    Posted at 18:46h, 17 August Reply

    […] will visit us (third time visitor hooray!, Kudos to her!) and after that we will host our first training / retreat  here! We already have 7 people that have confirmed and booked, hence only 3 places available. If you […]

Post A Comment

× Hi! How can we help you?
X